Drugi broj Digital Business Review, specijalnog mesečnog dodatka Nedeljnika, donosi priču o blockchain tehnologiji i njenoj primeni.

„Blockchain vodi smanjenju rizika, otklanja problem poverenja, unapređuje sledljivost i automatizuje mnogo biznis procesa koji se dešavaju u zajedničkom okruženju“, piše za DBR Aleks Migitko, CEO Blinkinga.

Blockchain je jedan od ​buzzword-a i tehnologija koja je poslednjih godina postigla širenje pre nego bilo koja druga, na nivou koji niko nije očekivao. U pitanju je tehnologija nastala kao osnov kriptovaluta. U svakoj zemlji sveta pričalo se o njoj, uvedena je u nacionalne strategije i traži se priznanje njenog značajnog uticaja.

Koji su problemi koje možemo da rešimo blockchain tehnologijom, saznajte u novom broju Digital Business Review, redovnog dodatka Nedeljnika svakog prvog četvrtka u mesecu.

Iz Davosa je za DBR govorila Ana Trbović, profesor na Fakultetu FEFA, a o saradnji između kompanija i startapova pisale su Tanja Kuzman (FEFA/PWC Srbija) i Zoja Kukić (FEFA/Startit).

To je samo deo sadržaja novog broja DBR, koji se dobija na poklon uz svaki primerak Nedeljnika od četvrtka, 7. januara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.