“Zašto nemam nalog na Tviteru? Politika za politiku, estrada za estradu”

3
Foto: Nedeljnik

(Beta) – Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da treba povući jasnu i neporoznu granicu izmedju politike i estrade, i da zato lično nema nalog na Tviteru i drugim društvenim mrežama gde će se “besmisleno i sterilno prepirati s ljudima”.

“Politika za politiku, estrada za estradu”, rekao je Jovanović za list Blic i dodao da ga ljudi “neće videti na Fejsbuku ili Instagramu kako prati svoju decu za prvi dan škole”, niti ima nameru da “svima otvara album sa slikama iz privatnog života kako bi pokazao da je običan i normalan čovek”.

Jovanović, koji je najavio i da će biti kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA (DSS-POKS), rekao je da je “uvek mislio da je bavljenje politikom ozbiljna i plemenita stvar, da državni poslovi zahtevaju veliku odgovornost i da nema nameru da učestvuje u cirkusu koji se neretko pravi od politike danas”.

“Uostalom, isuviše cenim ljude i ne mislim da su gradjani budale da bi ih zavodio nekakvim predstavama na društvenim mrežama ili bilo gde drugde”, naglasio je Jovanović.

3 KOMENTARA

  1. Imati takav stav o društvenim mrežama znači elementarno ne razumeti internet! Pa mnogi svetski državnici imaju naloge na raznim društvenim mrežama.I ne samo oni već i svetska umetnička imena, reditelji, naučnici itd. Imati šefa države koji ne zna šta su društvene mreže i nazivati ih estradom ostavlja me bez daljeg teksta.

  2. Gospodine Jovanoviću, pogledajte neki, bilo koji, intervju Laneta Gutovića, u kom govori o psihologiji naroda – i videćete koliko grešite.

Comments are closed.