Novozelandski glumac Rasel Krou mogao je da bude deo glumačke ekipe legendarnog filma „Gospodar prstenova: Družina prstena“ iz 2001. godine.

Krou je bio u pregovorima za jednu od glavnih uloga u filmu, za Aragorna, koja je na kraju pripala Vigu Mortensenu. U nedavnom intervjuu otkrio je zašto je na kraju odbio ulogu.

Kako prenosi Movie Web, Krou je bio gost u Jutjub segmentu britanskog GQ-a pod nazivom Actually Me i razgovarao o ovoj temi. Jedno od postavljenih pitanja bilo je da li se kaje što je odbio ulogu u „Gospodaru prstenova„, prenosi N1.

„Ne baš. Bio sam veliki čitalac Tolkina kada sam bio klinac, tako da sam bio prilično uzbuđen zbog ideje o „Gospodaru prstenova“. Ali osećao sam da je tu odluku doneo studio, a ne reditelj. Razgovarao sam sa Piterom Džeksonom i nije govorio ono što vam režiseri kažu ako zaista pokušavaju da vas pridobiju za projekat“, rekao je Krou.

Imao je utisak da Piter Džekson želi da neko drugi igra Aragorna

Oskarovac je dodao da postoji još jedan razlog zašto je odbio poznatu ulogu. Činilo mu se da je reditelj Piter Džekson već imao na umu glumca kojeg bi voleo da vidi u ulozi Aragorna. Nakon toga, Krou je napustio projekat, dozvolivši Džeksonu da nastavi da snima film onako kako ga je zamislio, bez ikakvog besa sa njegove strane, prenosi Movie Web.

„Nekako sam stekao utisak da je već imao na umu nekog drugog koga želi da angažuje. Moje istupanje i prihvatanje ponude bi mu zapravo smetalo. Dolazimo iz istog mesta, tako da postoji neizgovoreno razumevanje u tom razgovoru koje drugi možda ne bi razumeli. Obojica smo Novozelanđani, na svoj način, bez da je rekao išta negativno, dao mi je do znanja da je imao drugi plan, tako da je sve ostalo na tome“, zaključio je glumac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.