Zašto je Dženifer Lopez raskinula sa Aleksom Rodrigezom: “Pokušali su da uspe, ali…”

0
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez su i zvanično raksinuli. Mesec dana nakon što je par izdao izjavu u kojoj su insistirali na tome da su još uvek zajedno, potvrdili su da su raskinuli veridbu.

I šta se desilo?

Jedan izvor blizak bivšem MLB-ovom igraču, tvrdi za Yahoo Entertainment da „nije bilo uključeno treće lice“. Međutim, o tome se dosta spekuliše u štampi. U martu se u više izveštaja navodi da su Lopez i Rodrigez raskinuli, nedeljama nakon što je on povezan sa Medison LeKroj rijaliti zvezdom (Inače, rijaliti zvezda rekla je za PageSix da oboma želi „najbolje“.)

Dok su tadašnji izvori rekli za Yahoo da se par zaista odvojio, Rodrigez je odleteo u Dominikansku Republiku gde je Lopez snimala kako bi spasio njihovu vezu. I uspelo je – za malo. Lopez i Rodriguez su „zaista pokušali da to uspe”, drugi izvor kaže, ali na kraju, „zaključili su da je bolje za sve ako su prijatelji”.

„To je vrlo je prijateljski“, dodaje insajder.

To je slično izjavi koju su objavili u četvrtak: “Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugo na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugome i deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji imamo je da se zahvalimo svima koji su uputili lepe reči i podršku.”

Rodrigez i Lopez zajedno su nešto više od četiri godine i vereni su dve godine. Tokom njihove veze, obe porodice su se izuzetno zbližile – posebno njihova deca.