Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović imao je saobraćajni udes i tom prilikom je, kako je napisao na Tviteru, „zakačio autobus“.

„Zakačio sam autobus, sebi sj***o vrata, njemu samo ogulio farbu jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži nego ispred, da bih sve brže uradio. Kada sam izašao, policija je verovatno došla i pokupila auto“, napisao je Trifunović i ponudio svoj broj telefona, kako bi ga neko iz policije pozvao da mu kaže šta dalje treba da radi.

U narednom tvitu je preneo i šta se dalje događalo.

„Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0:00. Aj sad vi što seirite, jurite Babića, savamalske fantome, neovlašćene trgovce oružjem koji pljačkaju državne firme, ubice Olivera Ivanovića“, napisao je Trifunović.

Mediji su sinoć pisali o tome da je glumac i političar „pobegao sa lica mesta“, što je on oštro demantovao.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sinoć je na svom Fejsbuk nalogu napisao da „apeluje na građanina Sergeja Trifunovića, jednog od lidera opozicije, da se što pre javi najbližoj policijskoj stanici ili da se preda komunalnim miliocionerima pošto ga svi traže“.

„Trifunović je večeras automobilom marke Megan kojim je upravljavo u srednjoj traci kod Tržnog centra Ušće naglo, bez migavca skrenuo desno ka Dejton pumpi. Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa koji je bio pun putnika!?“, napisao je Vesić.

On je dodao i da je Trifunović „umesto da stane zbog nesreće koju je izazvao i da sačeka policiju, pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača“.

„Policija je pronašla automobil u Karađorđevoj 57 gde ga je Trifunović ostavio!? Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače. Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću i neka se lepo preda policiji da objasni svoje postupke“, napisao je Vesić.

Komentar(1)

  1. Milance
    14. januara 2020. 10:13

    Kakve bre mačka i majstori. Saobracajka i otišao! Pa šta je to nego pobegao... Mogao bih opet da reklamira SMOKI...jel se sećaš mojeg maloga na aerodromu kad ti je rekao da snimas reklamu za smoki? Nisi fer. Stani malo na loptu, furno si da si barem sa šifrom prozborio kuju pa ajde...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.