Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup „Stop violence, just love“ u organizaciji Željka Mitrovića, koji je bio najavljen za subotu, preneo je RTS.

U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donela je zaključak o odbacivanju prijave, koju je podneo Željko Mitrovića, kao neblagovremenu i neusklađenu sa odredbama Zakona o javnom okupljanju, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda, u periodu od 17 do 22 sata.

On je ranije danas na svom Tviter nalogu naveo da je podneo prijavu za održavanje skupa.

„Uz poštovanje svih propisa, uputili smo zahtev MUP-u za organizaciju događaja ‘Stop violence, just love’. Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja“, napisao je Mitrović na Tviteru.Uz poštovanje svih propisa, uputili smo zahtev MUPu za organizaciju dogadjaja STOP VIOLENCE, JUST LOVE! Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja!

Vlasnik TV Pink je najavljivao je da će napraviti muzički performans i da će se sa kamionima sa razglasom „pridružiti“ učesnicima protesta – koji je zakazan za subotu u 15 sati ispred Narodne skupštine – ali preko puta ulice.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.