“Za sve vakcinisane u Srbiji obezbeđena doza za revakcinaciju…”

0
(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO)

(Beta) – Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović istakla je danas da je jako važno da se spreči širenje laži i da nije tačno da nema dovoljno vakcina za revakcinaciju.

“Za sve koji su vakcinisani obezbeđena je doza za revakcinaciju, nema razloga da se stvaraju gužve. Moram da pohvalim ljude koji rade i pomažu vakcinaciju, možemo nekoliko desetina hiljada ljudi da vakcinišemo samo na Sajmu, plus domovi zdravlja”, rekla je Obradović za TV Pink.

Obradović je rekla da je ona primila kinesku vakcinu, ali je nije posebno tražila, već je u trenutku vakcinacije te vakcine bilo najviše.

“Oni koji su obeleželi kinesku vakcinu svakako će biti vakcinisati ranije, a oni koji žele sada da promene vakcinu mogu to da urade na sajtu e-uprave”,  rekla je Obradović, a preneo je sajt TV Pink.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ