Za SBB korisnike prilika za pametnu uštedu na shoppster.com

  0

  SBB kompanija saopštila je danas da novembar, mesec najbolje kupovine, započinje novom ponudom na shoppster.com. Sve SBB korisnike od danas do nedelje, na najvećoj integrisanoj online i TV platformi u regionu shoppster.com čekaju sjajni popusti na belu i ugradnu tehniku, male kućne aparate i Hi-tech uređaje.

  Korisnici SBB usluga, EON, Total TV i D3 platformi, registracijom na sajtu shoppster.com, uz podatke sa MojSBB naloga, postaju deo najvišeg nivoa loyalty programa – Shoppster Smart Connect, koji svakog meseca donosi popuste do 50%, a u okviru Connect Shopping Days od 4. do 7. novembra obezbeđeni su dodatni popusti: 15% na Beko i Whirpool belu tehniku, 10% na Bosch ugradnu tehniku, 20% na Remington i Russell Hobbs male kućne aparate, kao i sjajne cene za Lenovo i Honor uređaje.

  “U saradnji sa Shoppster platformom, u okviru Shoppster Smart Connect ponude, svakoga meseca našim korisnicima obezbeđujemo dodatne povoljnosti i popuste, a ovi novembarski dani kupovine su samo jedan od načina da ih i dodatno nagradimo. Osim toga, omogućili smo i kupovinu na rate i tu se nećemo zaustaviti. Naša misija je da pružamo vrhunske, uvek inovativne proizvode sa jasnim fokusom na svakog korisnika i njegovo zadovoljstvo”, rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za upravljanje i razvoj proizvoda SBB kompanije.

  Kupovina iz udobnosti doma, u svega nekoliko klikova, bez gužvi i čekanja, sada je još bolja na shoppster.com, jer uz svaku kupovinu do 7. novembra, svi registrovani korisnici dobijaju vaučer od 1.000 dinara za narednu kupovinu.

  Kupujte brže. Kupujte pametnije”, poručuju iz shoppster.com