Xiaomi uz partnerstvo sa kompanijom PC Centar otvorio četvrti po redu Mi Store prodajni objekat u Srbiji

  0
  Xiaomi - Beo Centar, otvaranje

  Xiaomi je uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom PC Centar, u četvrtak, 25. juna otvorio četvrti po redu Mi Store prodajni objekat u Srbiji, u novootvorenom tržnom centru BEO. Veliki broj fanova, influensera i predstavnika medija prisustvovalo je otvaranju ovog prodajnog objekta.


  Kao i na otvaranju dosadašnjih Mi Store prodajnih objekata, nije izostao izuzetno dugačak red od preko 300 ljudi koji su želeli da se domognu Xiaomi proizvoda po akcijskim cenama. Ovoga puta, uz dodatnu zaštitu, ograničen broj posetilaca u radnji i spremne zaštitne maske za sve koji
  su želeli da ih nose po preporuci Ministarstva zdravlja.


  Mi Store BEO nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do električnih skutera, a na dan otvaranja svi posetioci su mogli da kupe svoje omiljene proizvode uz specijalne pogodnosti. Posebno interesantno jeste to što je premijerno predstavljena nova kategorija Xiaomi proizvoda u Srbiji – Mi TV.


  U ekskluzivnom prostoru u tržnom centru BEO svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa celokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi. Prvenstveno sa mobilnim telefonima po kojima je Xiaomi najpoznatiji, ali i drugim proizvodima poput pametnih usisivača, prečišćivača vazduha, električnih skutera i premijerno predstavljenih Android televizora.


  Mi Store BEO se nalazi na prvom spratu tržnog centra BEO u Beogradu i radi svakog radnog dana, kao i vikendom, od 10h do 22h.