Xiaomi otvara novi Mi Store u šoping centru Delta City, sedmi po redu u Srbiji

  0

  Nova Mi Store prodavnica će biti otvorena za posetioce od četvrtka, 20. maja, a za najbrže na dan otvaranja su spremni posebni popusti za određene uređaje

  Nakon nedavnog otvaranja Mi Store prodajnog objekta u Nišu, globalni tehnološki lider Xiaomi uskoro otvara još jednu Mi Store prodavnice u Beogradu, na dobro poznatoj lokaciji – Delta City. Ovo je sedma po redu Mi Store prodavnica koju Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara u Srbiji.

  Nova Mi Store prodavnica će biti spremna za posetioce od četvrtka, 20. maja u tržnom centru Delta City na Novom Beogradu. Svečano otvaranje radnje počinje u 10 časova a prisustvovaće mu svi ljubitelji Mi proizvoda, brojni influenseri i mediji.

  Posetioci će imati priliku da, na dan otvaranja, kupe sjajne uređaje po posebnim cenama. Neki od sniženih uređaja će biti pametni telefoni i kućni aparati, kao i električni trotinet. Pametni telefoni će biti dostupni po cenama već od 10.999 dinara, a Mi Električni trotinet Pro 2 biće snižen za fantastičnih 30%! Pored specijalnih sniženja, za sve posetioce su pripremljene i zabavne aktivnosti, popust od 10% na celokupan asortiman, kao i pokloni.

  Mi Store tim će na ulazu u radnju deliti maske i dezinfekciona sredstva, a broj ljudi u radnji će biti ograničen, kako bi sve epidemiološke mere bile ispoštovane.