Xiaomi je predstavio tehnologiju nove generacije uz nove proizvode

  0
  Foto: Xiaomi

  Globalni tehnološki gigant Xiaomi nedavno predstavio Xiaomi MIX Fold 2 sklopivi uređaj na događaju u Kini. Pored njega, na skupu su predstavljeni i noviteti iz ekosistema proizvoda brenda, a Lei Jun, osnivač i predsednik kompanije je otkrio dugoočekivane podatke o Xiaomi električnim vozilima.

  Foto: Xiaomi


  Xiaomi MIX Fold 2 donosi tehnologiju savitljivog ekrana sa specijalnom mikro šarkom koja omogućuje tanji i lakši dizajn nego ikada pre. Pored toga, pruža autentično iskustvo zahvaljujući sklopivom dizajnu, sa dva vodeća AMOLED ekrana. Pored MIX Fold 2 uređaja, predstavljeni su i novi Xiaomi Pad 5 Pro, Redmi K50 Ultra, odnosno novi proizvodi koji donose novu dimenziju poslovnom i privatnom životu korisnika

  Lei Jun, osnivač i predsednik globalne kompanije izjavio je kako Xiaomi preduzima korake da do 2024. Godine postane globalni industrijski lider u oblasti proizvodnje pametnih električnih vozila. Xiaomi planira da uloži 3,3 milijarde RMB u prvu fazu istraživanja i razvoja tehnologije autonomne vožnje, a okupio je značajan tim koji broji 500 profesionalaca svetske klase.