Xiaomi električni trotinet stiže u Srbiju: za zabavne, jednostavne i vožnje sa stilom

0

Novi model Xiaomi električnih trotineta, Electric Scooter 3 stigao je u Srbiju. Najnoviji model Scooter omogućuje vam da savladate sve vrste gradskih puteva, da putujete do 30 km, brzinom i do 25 km/h, a donosi i novi dizajn za jednostavniju i bezbedniju upotrebu i odlaganje vozila. Xiaomi električni trotinet Electric Scooter 3 nalazi se u prodaji od nedavno, a cena vozila u prodaji biće 59.990.

Sa elegantnim aluminijumskim kućištem vazduhoplovne klase Electric Scooter 3 predstavlja lako, izuzetno izdržljivo i svrsishodno vozilo za gradska putovanja, koje se čak može reciklirati. Nudi nadograđeni LCD ekran sa fullscreen opcijom koji daje jasnu vidljivost statusa uređaja, kao i Onxy Black i Gravity Grey, dve jarke varijante boja koje korisnici mogu da biraju. Koristi pneumatske gume otporne na udarce koje osiguravaju udobno i stabilno iskustvo vožnje čak i na neravnim putevima.

Moćan saputnik za gradska putovanja

Zadržavajući moćne performanse serije Electric Scooter, Electric Scooter 3 nudi brzinu vožnje do 25 km/h i maksimalni domet putovanja od 30 km, lako prelazeći razdaljine koje morate preći radi obaveza ili kratkih putovanja po gradu. Motor sa maksimalnom snagom od 600 W omogućuje Electric Scooteru 3 vožnju preko padina nagiba do 16%, kako bi se savladali različiti uslovi gradskih puteva.

Bezbednost na svim poljima

Electric Scooter 3 nudi sveobuhvatne bezbednosne nadogradnje na bateriji, kočnicama,i sigurnosnim reflektorima. Kako bi situacije poput prekomernog pražnjenja baterije kada se ne koristi10-15 dana ili pražnjenja baterije ispod 30% tokom skladištenja bile sprečene , Electric Scooter 3 je dizajniran za automatski ulazak u režim spavanja. Za kočioni sistem uređaj nenudi samo eABS, već ima i novu zadnju disk kočnicu sa dvostrukom pločicom za poboljšanjestabilnost kočenja. Prednji i bočni reflektori trotineta  sastoje se od dve reflektujućepruge, povećavajući vidljivost sa svih strana pri vožnji na putu.

Novim dizajnom olakšano prenošenje

Da bi korisnici lakše i sigurnije preklapali i otvarali uređaj, preklopna kopča je uključena u upravljač. Electric Scooter 3 nadograđen je preklopnim dizajnom u 3 koraka. Korisnici mogu jednostavno povući kopču, povući bravu, a zatim je izvući kako bi sklopili uređaj u veličinu koja se lakše prenosi.