Wizz Air najavljuje četiri nove linije iz Srbije

  0

  Wizz Air, avio-kompanija sa najbržim rastom u Evropi, danas je najavila četiri nove linije iz Beograda: do Barselone u Španiji, Bilunda u Danskoj, grada Vekše u Švedskoj  i Frankfurta u Nemačkoj. Prvi letovi zakazani su za decembar 2021. godine. Karte su već dostupne onlajn, na sajtu wizzair.com, ili putem mobilne aplikacije po najnižoj ceni od EUR 19,99/ RSD 2349.*

  Nove linije će se pridružiti već postojećim letovima kompanije sa Aerodroma „Nikola Tesla“ i odraz su posvećenosti kompanije u nameri da srpskim putnicima ponudi letove na različite destinacije.

  Treći avion koji će se pridružiti već postojećoj bazi WizzAira u Beogradu biće zadužen za nove letove.

  WizzAir je i dalje na čelu industrije sa svojim sloganom „kažem „da“ letenju“ i zahvaljujući implementaciji striktnih zdravstvenih i higijenskih mera zaštite putnika i posade. Dok HEPA filteri na svim avionima WizzAira već eliminišu 99,97% virusa i bakterija iz vazduha, novi protokoli WizzAira u skladu su sa smernicama koje se tiču fizičke distance, obezbeđuju izuzetno čistu sredinu tokom leta i smanjuju svaku interakciju među ljudima ili fizički kontakt koji nije neophodan kako bi se putnici Wizz Aira osećali bezbedno na putu do svoje destinacije.

  Za dodatnu sigurnost i zaštitu, WizzAir preporučuje putnicima da iskoriste WIZZ Flex prilikom rezervacije. Birajući ovu opciju, putnici biraju mogućnost promene datuma, ili destinacije, kao i mogućnost otkazivanja leta najmanje tri sata pre poletanja bez taksi, i a novac će im biti u potpunosti nadoknađen trenutnim prenosom kompletne sume na račun u vidu  avio-kredita.

  Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija u kompaniji Wizz Air: „Sa zadovoljtsvom najavljujemo proširenje naše mreže letova iz Srbije na nove destinacije u Španiji, Nemačkoj, Švedskoj i Danskoj. Uz nove usluge, WizzAir nudi još veću raznolikost kada su u pitanu destinacije za putnike iz Srbije. Izuzetno niske cene i bezbedno putovanje našim modernim avionima dostupni su svima.“

  NAJNOVIJE LINIJE WIZZ AIRA IZ BEOGRADA

  LINIJEDANIPOČINJECENE OD
  Beograd – Barselonautorak, subota18. decembar 2021.EUR 29,99 /RSD 3529 
  Beograd – Frankfurtutorak, četvrtak, subota16. decembar 2021.EUR 19,99 EUR / RSD 2349
  Beograd – Vekšesreda, nedelja18. decembar 2021.EUR 29,99 EUR / RSD 3529
  Beograd – Bilundponedeljak, sreda, petak17. decembar 2021.EUR 19,99 EUR / RSD 2349