Wizz Air Abu Dhabi uveo liniju koja povezuje Beograd i Abu Dabi

  0

  Wizz Air Abu Dhabi, najmlađi nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, obavio je svoj prvi let iz Abu Dabija do Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

  Uvedeni su letovi jednom nedeljno do 13. juna i dvaput nedeljno od 15. juna, što putnicima iz Srbije pruža mogućnost da na jednostavan način posete Abu Dabi ili Dubai, kao i da bolje upoznaju Ujedinjene Arapske Emirate.

  Karte su dostupne na sajtu wizzair.com  ili preko mobilne aplikacije.

  Wizz Air Abu Dhabi jenajmlađa flota i sastoji se od četiri potpuno nova aviona tipa Airbus A321 neo, koji se odlikuju najnižim stepenom sagorevanja goriva, emisija i buke.

  „Izuzetno smo srećni što uvodimo liniju od Abu Dabija do Beograda. Ovo je istorijski trenutak za Wizz Air Abu Dhabi i važan momenat za naše putnike u Srbiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Veza između Beograda i glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata će otvoriti nove mogućnosti za srpske putnike. Naši najmoderniji avioni i unapređene mere zaštite garantuju najbolje moguće sanitarne uslove za putnike”, izjavio je Kis Van Šaik, generalni direktor kompanije Wizz Air Abu Dhabi.

  Da bi pomogao putnicima i posadi da lete bezbedno i bez briga, Wizz Air sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu. U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu. U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

  Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima prečišćavaju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha u kabini, posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

  Wizz Air svojim putnicima omogućava pouzdane rezervacije letova. Za putovanje bez briga u ovim vremenima, putnici mogu da kupe karte sa paketom putnog osiguranja ove avio-kompanije, koji uključuje pokriće od kovida-19* i WIZZ Flex. WIZZ Flex putnicima omogućava da promene svoj let najkasnije tri sata pre poletanja bez ikakve naknade i dobiju nazad iznos od 100% cene karte koji im se prebacuje na kredit koji imaju kod ovog avio-prevoznika.

  Pored Wizz Airove fleksibilne politike rezervacija i osiguranja, putnici mogu da koriste i interaktivnu mapu za planiranje putovanja ove avio-kompanije za proveru dostupnih linija i važećih putnih pravila u zemlji u koju putuju. Mapa sa bojama se svakodnevno ažurira i korisnike vodi na stranicu sa informacijama o putovanjima u određenu zemlju koja obuhvata važne linkove ka sajtovima lokalnih vlada, korisnim stranama o putovanjima i svim obaveznim formularima koji se moraju popuniti pre putovanja.

  *Važe pravila, uslovi i izuzeci