Wise.Blue se pridružuje Twitterovom zvaničnom partnerskom programu kako bi osnažio performans olgašivače

  0

  Wise.Blue je sveobuhvatno rešenje za Twitter oglase koje vodeći međunarodni performans oglašivači biraju kako bi ostvarili vrhunske poslovne rezultate. Razvijena u Httpool-u, ova platforma se oslanja na mašinsko učenje i algoritme za predviđanje kako bi se obezbedilo upravljanje složenim kampanjama i ostvarili najbolji mogući rezultati. 

  Sada, kao deo Twitter-ovog zvaničnog partnerskog programa koji je dostupan samo kompanijama koje nude vrhunska marketing rešenja sa dokazanim uspehom kod klijenata, Wise.Blue ima mogućnost da isporuči značajnu dodatnu vrednost performans oglašivačima.

  Na raspolaganju je pun potencijal oglašavanja na Titter-u

  Jedan broj eksperata sa značajnim iskustvom u oblastima performans marketinga i mašinskog učenja je sebi postavio ambiciozan cilj – da performans oglašivačima učini dostupnim pun potencijal Twitter-ove platforme za oglašavanje. Kroz analitiku i algoritme predviđanja, mi smo razvili niz posebnih funkcionalnosti koje su obezbedile da Wise.Blue bude vodeće rešenje za perforams oglašivače.

  “Twitter je jedna od najvećih  platformi koja ima odgovarajuću publiku i koja obezbeđuje pregršt mogućnosti vodećim brendovima i poslovnim sistemima širom sveta” navodi Marius Ivanovas, idejni tvorac Wise.Blue-a. “Tu Wise.Blue ulazi u igru! Mi smo identifikovali ključne zahteve najvećih performans oglašivača i razvili jedinstvenu tehnologiju koja glavnim korisnicima omogućava da u najvećoj mogućoj meri ostvare postavljene KPI-eve na Twitter-u.

  Wise.Blue API rešenje, proisteklo iz bogatog iskustva i prepoznatih potreba performans oglašivača, razvijeno je u Httpool-u, koji je članica IMS korporacije i  prodajni partner Twitter-a u više od 25 zemalja širom Evrope i Azije. Wise.Blue predstavlja inovaciju u pravom smislu te reči. Tokom rada sa velikim međunarodnim performans oglašivačima na mnogobrojnim Twitter kampanjama, naš tim je prepoznao prostor za iskorišćavanje punog potencijala Twitter platforme, pojednostavljući, pri tome, upravljanje kompleksnim postavkama, ali istovremeno obezbeđujući značajno unapređenje rezultata.

  Sveobuhvatni alat za ključne korisnike širom sveta

  Opsežno upravljanje kornisničkim nalozima, u sprezi sa detaljnim analitičkim alatom, kreativni studio, kao i sopstvena komponenta za mašinsko učenje, čine Wise.Blue nezaobilaznim alatom za performans oglašivače.

  “Ovo je projekat razvijen unutar kompanije koji je evoluirao u vodeći globalni alat. Činjenica da smo postali Twitter-ov zvanični partner je veoma važno priznanje za Wise.Blue i veoma smo srećni što možemo da doprinesemo ekosistemu i da obezbedimo dodatnu vrednost najsofisticiranijim performans oglašivačima širom sveta” rekao je Aljoša Jenko, CEO Httpool-a.

  Wise.Blue rešenje se sastoji od tehnologije i podrške na zahtev koju vodi međunarodni tim Twitter performans eksperata. Veliki globalni oglašivači koji koriste Wise.Blue često premašuju postavljene KPI-eve, istovremeno iskorišćavajući prethodno nedostupne mogućnosti.

  “Odlučili smo da Wise.Blue timu poverimo celokupno upravljanje Twitter kampanjama i oduševljeni smo rezultatima, kao i profesionalnošću njihovog pristupa. Tim je uradio neverovatan posao. Veoma su agilni, transparentni, potkovani znanjem i uvek spremni da pomognu” rekao je Cameron Roe, koji vodi tim za digitalni marketing u Change-u, jednoj od vodećih aplikacija u domenu kriptovaluta. 

  Deivid Pranchas, user acquisition manager u NordVPN-u, zahvalio se Wise.Blue timu na uspešnoj saradnji ističući da “znanje koje vi posedujete, kao i direkta podrška na platformi, ključ je uspešne performans kampanje. Zadovoljstvo je raditi sa takvom grupom eksperata”.

  Usmerenost ka kontinuranom inoviranju

  Wise.Blue je usmeren ka kontinuiranom inovaniranju i definisanju trendova za preformans oglašavanje na Twitter-u.

  “Ovo je samo početak jednog neverovatnog putovanja. Mi neprekidno unapređujemo Wise.Blue novim funkcionalnostima kako bismo obezbedili dodatnu podršku ključnim korisnicima na Twitter-u” rekao je Artūrs Lukaševičs direktor Wise.Blue-a. “Neki od elemenata koji će uskoro biti dostupni su sekcija koja se tiče ciljnih grupa kao i specijalan alat za remarketing”