Wiener Aplauz – popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu

  0

  Wiener Städtische osiguranje kao društveno odgovorna kompanija posebno vrednuje  posvećenost, istrajnost i odgovornost koju su pokazali zaposleni u zdravstvenim ustanovama tokom borbe sa pandemijom COVID-19. Na prvoj liniji odbrane od virusa nalaze se medicinski stručnjaci koji su dali neizmeran doprinos za čitavo društvo. Wiener aplauz je doprinos kompanije Wiener Städtische osiguranje kojim se dodatno iskazuje podrška i zahvalnost herojima današnjice.

  U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije.

  Pozivamo sve lekare, medicinske sestre, tehničare, laborante, higijeničare i ostale zaposlene u privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama da iskoriste popuste od 10 odsto na polise auto kasko i osiguranja kuća, stanova i stvari u njima.

  Popusti se mogu ostvariti do 30. juna 2020. godine.

  Zaštitite se dodatno od iznenadne štete na automobilima, od provalnih krađa, požara i izliva vode iz instalacija u Vašim domovima. Dok Vi brinete o našim životima mi čuvamo ono što je Vaše.

  Za više informacija posetite wiener.co.rs/wiener-aplauz  ili najbližu poslovnicu Wiener Städtiche osiguranja.

  Call centar dostupan na  0800 200 800 i 011 2209 800 ili putem mejla na office@wiener.co.rs.

  Wiener Städtische osiguranje ovim se priključuje opštoj društvenoj akciji i pažnji usmerenoj ka zdravstvenim radnicima.