Wiener Aplauz – dodatni popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu, policiji, vojsci

  0

  Wiener Städtische osiguranje obezbeđuje dodatne popuste na nove polise osiguranja u okviru kampanje Wiener aplauz.

  Obezbedili smo značajne popuste na polise individualnog  dobrovoljnog zdravstvenog i mešovitih životnih osiguranja za fizička lica zaposlena u zdravstvu, ali i za trgovce, vozače taksi vozila i službi za dostavu, zaposlene u policiji, vojsci, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama.

  Popust za ove dve vrste osiguranja se primenjuje na polise koje se ugovoraju tokom maja tekuće godine.

  Popusti na ugovorena osiguravajuća pokrića za auto-kasko i osiguranja kuća, stanova i stvari u njima za sve zaposlene u zdravstvenim ustanovama su na snazi do 30.juna 2020.godine.

  Wiener Städtische osiguranje  kao društveno odgovorna kompanija posebno vrednuje  posvećenost, istrajnost i odgovornost koju su pokazali zaposleni u zdravstvenim ustanovama, policiji, vojsci, službama za dostavu, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama tokom borbe sa pandemijom COVID-19.

  Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste nove pogodnosti za zaključenje polisa osiguranja  i obezbede sveobuhvatnu zaštitu za sebe, svoje najbliže, stečenu pokretnu i nepokretnu imovinu.

  Za više informacija posetite wiener.co.rs/wiener-aplauz , najbližu poslovnicu Wiener Städtiche osiguranja ili pozovite svog agenta osiguranja.

  Call centar dostupan na  0800 200 800 i 011 2209 800 ili putem mejla na office@wiener.co.rs.