Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala

  0

  U svetu u kom su globalne društvene prilike obeležene razvojem tehnoloških inovacija, a najaktuelnija zanimanja današnjice prilagođena novim tržišnim zahtevima, potrebno je mnogo zalaganja da prava informacija bude na pravom mestu!

  Digitalno okruženje se osnažuje sve većom pojavom frilensera pa je Srbija postala  jedna od top 10 frilens zemalja na svetu!  U ovakvoj dinamičnoj sredini internet trgovina ubrzano raste i utiče na veliku potražnja za platformom Payoneer, kako na globalnom, tako i na lokalnom tržištu! Regionalna domenska industrija postaje sve konkurentnija u uslovima digitalne transformacije.  

  Ipak, da je moguće objediniti sve aktuelnosti koje smo nabrojali i predstaviti u formi festivalskog događaja – dokazuje nam Webiz koji je začetnik prezentovanja aktuelnih dešavanja u eri digitalizacije! Tim entuzijasta je osnovao 2013. godine prvi konferencijski format u cilju promovisanja najrazličitijeg edukativno – informativnog sadržaja nakon čega je usledila velika zainteresovanost publike.

  Webiz je najbolji primer kako jedna regionalna priča može izrasti u vodećeg promotera najuticajnijih zanimanja u digitalnom okruženju!

  Nakon svih regionalnih konferencija, konačno i Beograd postaje centralno mesto novog festivalskog formata! Tokom 16. i 17. septembra, festivalske aktivnosti biće predstavljene publici u prestoničkom Event centru “Just & Lobby”, koji će ugostiti mnogobrojne predstavnike medija, najuticajnije govornike iz aktelnih zanimanja 21. veka, kao i sve poštovaoce edukativnih sadržaja.

  Webiz festival će nam predstaviti najnovija dešavanja iz oblasti digitalnih zanimanja, uspešne startup priče, srpske superklastere, rezultate prve crowdinvesting platforme u Srbiji, globalnu platnu platformu Payoneer, predstavnike kreativnih zanimanja i umetnosti koji se sve više prilagođavaju digitalizovanom okruženju!

  Publici će se obratiti Nikola Mehandžić, direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana ispred kompanije Payoneer i govoriće o novim modelima poslovanja, dok će Sergej Stolić iz A1 u razgovoru sa Nenadom Zarićem iz Trickesta pričati o važnosti zaštite od cyber napada, pogotovo kad se pokreće sopstveni posao na internetu. O suštini digitalne transformacije samog preduzeća pričaće Sanja Lazović iz DoMEn-a i prof. Dr Biljana Viduka sa PMC-a, dok će o humanoj strani inovacija na panelu Milena Đorić Gudurić iz Mastercarda ugostiti govornike iz više organizacija.

  U festivalskom programu svakako će uživati poklonici digitalnog marketinga i dropšipinga!

  Tokom drugog festivalskog dana, dva autentična predavača – Nedim Šabić i Aleksandar Stanić, održaće prvoklasne radionice! Prepoznatljivi internet edukatori su osnivači najtraženijih kurseva današnjice!

  Posetioce tokom oba festivalska dana očekuju i networking žurke, a uz podršku zvaničnog festivalskog partnera, Kompanije Payoneer, biće organizovana i sjajna nagradna igra!

  Webiz uspešno nastavlja sa promocijom edukacije na polju tehnoloških inovacija bez obzira na organizacione izazove u izmenjenim uslovima rada, pa će tako i ovog puta novi festivalski događaj biti organizovan u skladu sa preporučenim epidemiološkim merama.