Vulin: Vučiću odbij non-pejper i raspiši vanredne izbore da nacija kaže šta misli

1
Screenshot/YouTube/BN

(Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zatražio je danas od predsednika države Aleksandra Vučića da se “žrtvuje još jednom i odbije svaki razgovor o non-pejperu i o priznanju Кosova” kao i da “odmah raspiše vanredne izbore kako bi nacija rekla šta misli o priznanju Кosova, ali i da tako omogući svim strankama da izađu pred Srbiju i pokažu od čega su i za koga su”. 

“Tražim od predsednika Vučića da odbije razgovor o priznanju i da velikim silama koje su pisale non-pejper saopšti da se rešavanje pitanja Кosova i Metohije ne može pronaći bez rešenja za Republiku Srpsku i za nacionalno pitanje Srba u celini”, rekao je Vulin, u pisanoj izjavi, koju je preneo Pokret socijalista, čiji je predsednik. 

On je naveo da  je “potpuno svestan da, ukoliko predsednik Vučić odbije inicijativu velikih sila, da to vrlo lako može da bude njegova poslednja borba”. 

“Ako hoće konačni sporazum, neka velike sile predlože i konačno rešenje srpskog nacionalog pitanja u celini, a ne u jednom delu srpskog sveta.Tražim od Vučića da svojom žrtvom, još jednom, spreči priznanje Кosova. Samo on to može i samo on to sme. Tražim mnogo, ali imam i od koga”, Vulin.

1 KOMENTAR

  1. Nije mi jasno ovo pitanje Vulina Vucicu?Pred kim ce on zaustaviti priznanje Kosmeta.S’obzirom da znamo da samo Vucic korespondira sa Briselom i Vasihtonom.Kao i sa Lajcekom i evropskim komesarom.Bez Vlade,Skupstine i tome slicno.Znaci Vucic treba sam sebe da spreci da prizna Kosmet?Malo morgen.On je vec izjavio da je non-pejper dobar za Srbe?!Samo mu smeta sto se trazi nezavisnost UCK-dzamahirije.Sto bukvalno i figurativno znaci da Vucic nema nista protiv da se Kosmet pripoji Albaniji ako mu daju 3 sela na severu Kosmeta.Dakle vise nije ni za trgovinu nase-za nase.Vec je za Veliku Albaniju.Cisto sumnjam da tetkino detence moze sve ovo da prati.Jer je oslepljen ”svetloscu” Vodje.Oboleo je,kao i svaki drugi Balkanac od idolatrije.Mora imati vodju makar taj bio i senka-Nejakog Urosa…..aferim.

Comments are closed.