Vulin: “Većina pripadnika Belivukove grupe dobiće doživotni zatvor…”

2
Screenshot/YouTube/BN

(Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će optužnica protiv pripadnika grupe Veljka Belivuka “sigruno” biti proširena i da će većina osumnjičenih dobiti kaznu doživotnog zatvora.

“To nema nikakve veze sa Partizanom i navijačima, to su koljači i ubice. Mi (policija) kontrolom i prisustvom na stadionu ne smemo da dozvolimo da se oni poistovete sa navijačima”, rekao je on na TV Prva i dodao da roditelji ne smeju da dopuste da im policija vaspitava decu.

Vulin je istakao da je uslov za poboljšanje situacije na utakmicama poštovanje zakona i individualna odgovornost.

“Srbija ima zakone i oni moraju da se poštuju, ali mora da postoji i individualna odgovornst, nema – oni su navijači, jer svako od njih ima ime i prezime. Nema navijači su skandirali žuta kuća, nego ko je to počeo, najvažnije je znati ko je taj koji je nešto loše uradio”, rekao je on.

2 KOMENTARA

  1. Наш Вођа је врховни судија и поглавар цркве, можда му је он дошапнуо.

  2. Zlocini za koje su optuzeni ocigledno zasluzuju najteze kazne. No, na osnovu cega jedan ministar uzima slobodu da on obavesti kakve ce te kazne biti? Ova vlast svakodnevno dokazuje koliko ceni i postuje nezavisnost sudskih organa.

Comments are closed.