Vulin: “Tražiću advokatu da podnese krivičnu prijavu protiv mene…”

2
Screenshot/YouTube/BN

(Beta) – Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin saopštio je da će se odazvati na svaki poziv tužilaštva, u vezi klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Vulin je u saopštenju naveo da “nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova”, te ukazao da “političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor”, preneo je Pokret socijalista.

“Tražiću od advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i da u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž”, nveo je on.

Vulin je rekao i da prihvata poligrafsko testiranje.

“Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića”, naveo je on.

Vulin je rekao i da ne očekujem da će ” (lider Stranke slobode i pravde Dragan) Đilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli”.

“Očekujem da kada raskrinkamo ovu laž, (da) oni pokrenu neku drugu”, rekao je on.

Vulin je potvrdio da će protiv njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti podneta krivična prijava.

2 KOMENTARA

  1. Svi hoce na poligraf, pa predhodno su izjavili da sma poligraf nije merodavan, a shodno tome koliko lazu, sami su sebe ubedili u nesto da je istina, tako da im nije problem da prodju poligrafsko testiranje.

Comments are closed.