Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Srbija na silu mora odgovoriti silom, odnosno kazniti sve političare koji su pozivali na nasilje.

„Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona“, poručio je Vulin, saopštilo je jutros Ministarstvo odbrane.

On je ocenio da država mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni i dodao da su „huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beogradu, zato što prethodno nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vreme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima“.

„Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu“, izjavio je ministar odbrane.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentara

  1. Bobby
    8. јул 2020. 08:51

    Са оваквим "зомбираним" објашњењима, осмишљеним од стране једног аутора, власт тоне у самозаваравање и покушај убеђивања, питај кога, око себе, да су се јуче заиста окупили хулигани и да је ту заиста било неке организације од стране политичара. Напротив, неки од њих, који су и покушали да узму учешће, били су одбачени. То је био бунт озлојеђеног народа. Остаје да се верује да му је потенцијал већи од ломљења знакова и жардињера, а то ће показати у наредним данима.

  2. Vladimir
    8. јул 2020. 09:24

    Vulin se najviše boji ovakvih situacija,posle jedne ovakve situacije 2000 su mu se snovi raspršili a tadašnji bogovi kojima se klanjao propali.Želim mu da mu se još jedom ponovi 2000,ali ovaj put ide u političku istoriju,tačnije na politički otpad,a ako bude pravde u ovoj zemlji biće za njega mesta i na optuženičkoj klupi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.