Vulin o slučaju nestalog državljanina Hrvatske: “Nije bilo sukoba i nasilja u klubu, otac je prepoznao svog sina na nekoliko snimaka…”

0
(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je danas na televiziji Pink i istakao da srpska policija čini sve da se što pre reši slučaj nestanka mladića iz Splita.

Kako se navodi u saopštenju policije, ministar Vulin je takođe rekao da se o ovom slučaju posebno i svakodnevno interesuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Nijedan dan otkako se to desilo nije prošao da me predsednik Vučić nije pitao da li ima nešto novo, da li ima pomaka. Možemo da zamislimo patnju tog oca, sestara nestalog Splićanina. Ono što mogu da kažem u ovom trenutku je da mi ne stajemo, niko ne može ništa da zameri policiji, dajemo sve od sebe, radimo apsolutno sve“, istakao je ministar Vulin, a prenosi portal Nova.rs.

„Naši operativci su sa ocem razgovarali više puta, kao i sa njegovim prijateljima, konobarima, obezbeđenjem. Ronioci Žandarmerije su se uključili, rečna jedinica radi, sve što je u moći jedne policije mi radimo. Znamo gde je iznajmljen stan, gde se kretao, ali kasno je prijavljen nestanak. Nije bilo sukoba niti nasilja u klubu. Otac je prepoznao svog sina na nekoliko snimaka. Porodica će prva saznati bio dobar ili loš ishod, ali će prva saznati”, poručio je ministar Vulin.

„Srbija je bezbedna zemlja, Beograd je bezbedan grad, kod nas se ne dešavaju takve stvari da neko nekoga napadne, opljačka ili ubije nekog, to se vrlo retko dešava“ , poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.