Vulin: “Nijedan pendrek nije podignut za vreme protesta”

2
Screenshot/YouTube/BN

(Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da “policija ne može da obezbedjuje nelegalne skupove”, navodeći da za održavanje protesta prethodnih subota, nisu tražene dozvole.

“To je kao da se nelegalno priključite na toplovod i zovete toplanu da kažete ne valja mi pritisak i temperatura mi nije odgovarajuća”, rekao je Vulin za TV Hepi.

On je naveo da su “obojene revolucije” od Hong Konga, preko Ukrajine, Belorusije, Rusije, Srbije, “uvek bile na potpuno isti način”.

“Policija stane u kordon, onda sa druge strane kao protivteža su mladi ljudi koji igraju, pevaju. Onda uvek, od Hong Konga do Srbije, dodje neka mlada prelepa devojka i da cvet policajcu. Policajac uhvati cvet sa sve onom opremom za razbijanje nereda i onda je taj ogroman ‘kiborg’ u stvari ganut njenom dobrotom. I gle čuda onda policija razbija…”, izjavio je Vulin.

On je rekao da se “to radi od Hong Konga…, kako im nije dosadno, kako ne nadju neki drugi način da prezentuju to što rade”.

“Dakle, to su obojene revolucije koje su potpuno iste, mi samo nismo hteli da upadnemo u tu zamku”, rekao je Vulin, navodeći da “nijedan pendrek nije podignut” za vreme protesta.

2 KOMENTARA

  1. A zasto gospodin Vulin ponavlja ono sto je rekao gospodin Vucic, oko igranja pevanja davanja cveca. Pitao bih isto tako da li je to ruzno? Znate gospodine Vulin platu primate od ovoga naroda, svi vi u drzavnim aparatima, svim javnim preduzecima primate platu od ovoga naroda, zasto ne bi Milicija primala pored plate i neki cvet jer Milicaja je tu zbog naroda a ne narod zbog Milicije. Znate, vi kao Minisatar trebate prvi da budete tu sa narodom a ne protiv naroda i najmanje se od vas ocekuje da drzite slovo narodu. Trebali ste da naucite do sada da politika i nije bas jednosmerna ulica i da ima puno puteva i putica, moguce je da ste i vi i gospodin Vucic malo zalutali pa bi bilo lepo da se vratite na ispravan put. Ziveli

Comments are closed.