Vulin: Nedvosmisleno sam zaslužio počasni letački znak

2
Beta - AP Photo/Darko Vojinovic, File

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je “nedvosmisleno” zaslužio počasni letački znak koji mu je nedavno dodeljen zbog zasluga za unapređenje operativnih sposobnosti Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane (RV i PVO) Vojske Srbije.

On je za današnje izdanje lista Alo naveo da se taj znak “ne dobija zato što ste pilot već zato što ste učinili da piloti imaju avione, helikoptere, novu opremu, da lete više nego ikad, da imaju plate više nego ikad, da imaju osvetljene piste, da njihovi pali drugovi dobiju dostojno sećanje”.

“U političkoj karijeri, posebno kada ste na istaknutoj funkciji, dobijate razna priznanja, neka su zaslužena a neka su samo protokol. Od svega što sam dobio, nedvosmisleno sam zaslužio orden zastave Republike Srpske, medalju Rusije za doprinos obeležavanju 75 godina pobede nad fašizmom, beretke 63. padobranske i 72. brigade za specijalne operacije, zelenu beretku rezerviste strelaca VS i počasni letački znak RV i PVO”, naveo je Vulin.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Kapacitet koji bi trebalo izvesti u svet.
    Setih se vica na pumpi sa Mirom,i pumpadžijom kad je ljubomorni sloba pitao ko joj je taj?a ona odgovorila,,ćuti budalo on je mogao da bude predsednik!?
    zamislite njega umesto ovoga?

Comments are closed.