Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su efikasnost i brzina u rasvetljavanju krivičnih dela najbolja poruka građanima da policija radi svoj posao i da dobri rezultati u borbi protiv svih vidova kriminala moraju biti praćeni njihovim osećajem da su sigurni i bezbedni, saopšteno je iz MUP, prenosi N1.

„Borba protiv organizovanog kriminala je naš prioritet, ali jednake napore moramo uložiti da rasvetlimo i najsitniju krađu, razbojništvo, džeparenje, ulični kriminal kojim su pogođeni građani u svakodnevnom životu. Samo na taj način, pored dobre statistike, građani će znati da su zaštićeni i bezbedni“, rekao je Vulin tokom posete Policijskoj upravi u Nišu.

On je poručio da će MUP nastaviti ulaganja u jačanje kapaciteta policije i razvijanje savremenog sistema bezbednosti, sa ulaganjima u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i sa podmlađivanjem kadra.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga „ISTORIJA 21. VEKA“ za samo 7.999 dinara!

Komentar(1)

  1. Bobby
    5. januara 2021. 17:13

    Рецимо, овом политиканту, са огромном промајом у глави, треба рећи само једно: "Сава мала". И онда даље прича: "ali jednake napore moramo uložiti da rasvetlimo i najsitniju krađu, razbojništvo, džeparenje, ..." ! А када украдете милионе евра пензионерске имовине, ником ништа, истрага се не покреће ! Благо народу са вама и вашом "ефикасношћу".

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.