Vuletić ušao u politiku: Osnovan pokret „Crno na belo“

1
Printscreen/YouTube/Nova S

Novi politički pokret “Crno na belo” zvanično je osnovan u utorak 1. juna, nakon što je nekoliko dana dana ranije profesor Vladimir Vuletić najavio osnivanje nove političke organizacije, prenosi N1.

Profesor Vladimir Vuletić potvrdio je da je danas stiglo rešenje iz APR, te da je zvanično doneta odluka o osnivanju nove političke organizacije.

„Danas je baš stigla potvrda da je pokret zvanično registrovan, pa i zvanično krećemo sa radom“, rekao je profesor Pravnog fakulteta.

Pre nekoliko dana, Vuletić je najavio da će biti formirani gradski i opštinski odbori, te da će se pokret boriti za „pravnu i pravednu državu“. Naglasio je da je pokret je antirežimski, ali podjednako udaljen i od stavova, delanja i ponašanja „takozvane srpske opozicije“.

„Ovo je pokret koji će najviše ličiti na ono što su projektovali studenti na protestima 1996. godine, kada su program definisali sa ‘Ne desno, ne levo, već pravo, ne bezakonje već pravo’ i pokušaćemo da građanima ponudimo program koji se može svesti na poruku da je jedino pravna država garant za sve“, kazao je pre nekoliko dana Vuletić.

1 KOMENTAR

Comments are closed.