Vukov božićni kutak svečano otvoren

  0

  Na svečanom otvaranju u idiličnoj atmosferi uz tople napitke i poslastice, a uz zvuke čarobnih novogodišnjih i božićnih melodija, Vukov božićni kutak otvorio je svoja vrata.

  Vukov božićni kutak je prvi božićni concept store u Beogradu, nastao kada su uzdružili snage dva Vuka, sa jedne strane Vuk Tomić koji več godinama stvara magiju na svojoj najlepše okićenoj kući u Beogradu i sa druge strane ice cream Vuk koji pravi neodoljive ukuse sladoleda. Ovo magično mesto će vam omogućiti da probate, vidite, pomirišete i osetite duh Novogodišnjih i Božićnih praznika.

  Po prvi put u Srbiji moći ćete da kupujete najsavršenije ukrase, jelke i sijalice,  sedite u prelepom ambijentu, pijete toplu čokoladu, jedete pitu od jabuka sa kuglom sladoleda, kao što to činite kada ste u nekoj evropskoj metropoli.

  Posebnost ovog concept stora je u tome što će u ponudi imati ukrase koje proizvode domaći talentovani entuzijasti i umetnici, ali i ručno rađene ukrase iz Poljske.

  Vukov božićni kutak otvara svoja vrata, u sredu 24.11. od 14h, a sve dodatne informacije možete dobiti na IG stranici: @vukovbozicnikutak.

  POSTAVI KOMENTAR

  Unesite komentar
  Unesite ime