Vukadinović: “Marinika Tepić i Boris Tadić imaju najveće šanse kao predsednički kandidati”

4
Printscreen/YouTube/Nova S

(Beta) – Urednik časopisa Nova srpska politička misao Đorđe Vukadinović rekao je da prema istraživanju koje je sproveo taj časopis od političkih ličnosti Boris Tadić i Marinika Tepić imaju najveće šanse u duelu na predsedničkim izborima, preneo je portal Nova.rs

Vukadinović je rekao u emisiji “Utisak nedelje” da je Nova srpska politička misao radila istraživanje o idealnom predsedničkom kandidatu, gledajući prvenstveno to ko ima najmanji negativan rejting.

“Imali smo devet kandidata, od toga nekoliko političkih, nekoliko nepolitičkih. Marinika Tepić i Tadić su se pokazali kao političari koji imaju najbolji rejting od političkih kandidata”, rekao je on.

Dodao je da od nepolitičkih ličnosti tu i jedan književnik, koji, kako je naveo, “možda i najbolje stoji”.

“Imamo i jednog profesora, koji ima samo jednu manu, što mu prva brojka počinje sa 8, brojka godina i imamo jednog advokata koji stoji dosta solidno”, rekao je on

Dodao je da možda postoji “i neki sakriven” kandidat.

“Oni su najbolji u ovoj našoj ponudi, ali možda postoji i neko skriven koga mi nismo ubrojali”, rekao je Vukadinović.

Ocenio je da su predsednički izbori najvažniji.

4 KOMENTARA

  1. Свако може да погреши у процени, па и “вук” за анкете и анкетирање какав је Вукадиновић. Тако и његово залагање за могућног новог шефа државе нам. Па и за успех или неуспех садашње опозиције. А она се толико удаљила од обичног народа( читај: непартијаца), као да није реч о људима који треба да гласају. И слабо или никако не покушавају да се приближе “плебсу”, као да до избоа има најмање неколико деценија.

  2. Rodjace ja imam vece sanse od njih, da budem predsednik, bez obzira sto necu ni da se kandidujem

  3. Код Оље Бећковић смо могли да чујемо г. Вукадиновића, који је, иначе, чест, можда и пречест, гост “Утиска недеље”. Али, можда је то и добар избор за овај нови “Утисак”, који се доста озбиљно почео бавити пресипањем из шупљег у празно. Свака врста једносмерности до аутистичности на нашим ТВ каналима је постала нормалана појава. Али, да ће се Оља Бећковић утопити у ту једнострану идеолошку матрицу блиску Другој Србији је највећа победа њених антидемократских мрзитеља. Сам Ћорђе Вукадиновић каже да опозицији фали национална димензија, а Оља га одмах-у другосрбијанском стилу пресече са Дверима као са Баба Рогом, а мучени Ћорће да не би демонстрирао своју “назадност”и жал за Дверима, досети се Самарџића и његовог Државотворног покрета, који сарађује са Народном странком. Иначе, сам Самарџић је рекао да ће он захтевати да у широкој опозиционој формацији буду и Двери-што би требало да буде познато Ћ.В. Ово сам написао само да бих илустровао оно пресипање, које поменух, и објективно слаб квалитет у опозицији.
    Бити опозициони политичар или аналитичар у емисији какв је “Утисак недеље ”, на Светог Аранђела, а не поменути Републику Српску, Дејтонски споразум и притиске на Републику Српску који су најозбиљнији у последњих 26 година је недопустиво и својеврсни политички дилетантизам, без обзира што је ауторка емисије временом дошла у фазу да не види даље од своје зграде у којој живи.

  4. Pa Tadica ja prosle godine narod kada je sedeo sa njime ispred Skupstine zamolio da se skloni. Pa nece ga narod, zasto se gura…Pa On nije predvidjen u dogovoru sa narodom , vec expertiska vlada. Dosta sa njim vise….

Comments are closed.