Amfiteater Medicinskog fakulteta u Splitu se valjao od smeha, dok je svoje predavanje držao Boža Maljković, piše Index.hr koji je sa legendardnim trenerom i aktuelnim predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije uradio i veliki intervju.

Tokom razgovora sa Maljkovićem, bilo je reči i o stanju u Jugoplastici, koja je prema njegovim rečima „ostavljena da crkne“. On je na svom primeru objasnio koliko je važna saradnja države i sporta.

„O Aleksandru Vučiću svako može da misli šta želi, ali kad je sport u pitanju, onda nema boljeg. To govorim iz pozicije predsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Dođem mu i pitam ga za dva dinara, on mi da osam. Kasnije opet dođem i tražim deset, on mi da 20“, tvrdi Maljković.

On objašnjava da predsednik ima sluha za one koji su u problemu, ali i nagrađuje one koji to zasluže.

„Srbija je u ženskoj i muškoj konkurenciji osvojila evropsko zlato (u odbojci). Vučić je dao 10 miliona. Gradi se nova sala za običnu odbojku i za odbojku na plaži. Vaterpolo ima problem, Vučić odmah da 1,3 miliona. Pojavi se problem u odbojci, ista stvar. Sad je za organizaciju kvalifikacionog turnira za košarkaški olimpijski turnir dao nekoliko miliona. Bez jake političke podrške zemlje u regiji ne mogu ništa. Vučić manijakalno prati sport, sve zna. Takvog nekog morate i vi pronaći. Nema druge“, zaključio je Maljković.

Dakle, nekoliko jakih privatnike, dve državne firme i problem Jugoplastike će biti rešen, tvrdi predsednik OKS.

Komentara

 1. Srđa Zlopogleđa
  30. октобар 2019. 12:30

  Boža Maljković je veliki trener, ali mali čovek ako misli ono što govori. Morao bi da shvati da se vučić razbacuje parama svih građana Srbije koji plaćaju porez iako se iz sve snage trudi da raja pomisli da deli pare iz sopstvenog džepa. Uzgred, mogao bi Boža da malo svrati do Klinike za tropske i infektivne bolesti KCS da vidi i nešto za šta vučić ne daje pare. Ni tuđe, a nekmoli svoje.

 2. TDS
  30. октобар 2019. 12:53

  Lako je biti galantan kad daješ tuđi novac (novac poreskih obveznika).

 3. Bobby
  30. октобар 2019. 15:22

  Баш диван неки човек, тај Вучић, а деца нам и данас скупљају новац за лечење СМС порукама.

 4. miki rudinski
  30. октобар 2019. 18:22

  On vas time kupuje da nemate svoje misljenje i da se ne bunite pri cemu zahteva da mu se licno zahvalite ako nesto osvojite. Da vam Hitler daje tako pare i njega bi hvalio verovatno. Pa nije sve u parama Maljkovicu koje su uzgred narodne.

 5. Aleksandar
  30. октобар 2019. 22:36

  Šta treba ovom čoveku pod stare dane.Prvo to nisu njegove pare,drugo daje svima vama koji će te sutra morati da kažete dve-tri lepe reči o njemu,i treće,daj bre prestanite da nas pravite budalama.

 6. Miša
  31. октобар 2019. 07:12

  Povraća mi se od ove zemlje i pojedinaca.Stvarno ne razumem Božu,šta mu ovo treba.Svi znamo da gospoda imaju spisak poznatih ljudi,koje su nečim kupili,i sada jedan po jedan pričaju bajke o predsedniku. Ja ne mogu da verujem da tako iskusan čovek može ovo da izjavi,pa čije su to pare koje on daje,jel taj Vučić nekada negde radio pa je zaradio milione.Ne on nikada ništa nije radio,već se vukao po stranci,i gledao kako da on profitira,i sada ti dođeš i hvališ jednog parazita.

 7. Анонимни
  31. октобар 2019. 08:09

  Evo, dajemo im ga, I da ga ne vraćaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.