Vučić se obraća javnosti: Pričaće o novoj vladi, borbi protiv mafije…

2
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas popodne, nakon sednice Predsedništva SNS, i izneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.

Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu, prenose mediji.

Očekuje se da će se predsednik Vučić obratiti oko 18 sati.

View this post on Instagram

Pobedićemo mafiju. Garantujem!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Vučić se juče putem Instagram naloga “budućnostsrbijeav” obratio građanima i poručio da će borbu “protiv mafije” nastaviti bez obzira na sve posledice. “Pobedićemo mafiju. Garantujem!”, poručio je.

2 KOMENTARA

  1. PUKLA GARANCIJA BORBE MAFIJAŠKI!

    ΛV je ponovo objavio rat mafiji, prvi rat je nadmoćno izgubio, a za drugi videće se, miriše na nedobro. Stari latini su obnarodili sentencu “Corniks cornikis okulos non fugit”, što u slobodnom prevodu za naš slučaj glasi: Mafija mafiji ne vadi oči (ili naški: ne kopa grob). Predpostavlja se da će i ova akcija vođe završiti kao i predhodna “i vuci siti i ovce na broju”, a to nema nigde, osim kod nas. Ako se jednom desilo da ne uspe, drugi put, po istom pitanju nešto nije u redu sa njegovim narodom, debelo ga ubedio u neistini.

  2. Неће ваљда изоставити предстојећи судар небеских тела ?

Comments are closed.