Vučić posle sednice Predsedništva SNS: “Ujedinjujemo se sa Šapićevom strankom…”

1
Foto: Nedeljnik

Završena je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, na kojoj je bilo reči o aktuelnoj političkoj situaciji.

Kako je nakon sednice za medije rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku je bilo reči o vakcinaciji koja se dobro odvija, i kako kaže, nada se da će biti još bolje, ali da je bilo i razgovora o dijalogu sa Briselom.

“Ići ćemo na terene po selima da pozivamo ljude na vakcinaciju. Takođe, razgovarali smo o dijalogu u Briselu, sredinom, krajem juna meseca, biće mnogo važnih sastanaka u narednom periodu, na nekim ću ići ja, na nekim Ana”, rekao je Vučić.

Predsednik se takođe pohvalio i pismom koje je dobio iz Brisela od Ursule fon der Lajen a o kome ima reči o njihovom dogovoru oko pruge Beograd- Niš koja će promeniti sliku naše zemlje.

“Hvala joj, dugo se nisam tako obradovao nekom pismu koje dolazi iz Brisela”, rekao je Vučić.

Takođe, razgovarali su o odluci koja je jednoglasno prihvaćena da krenu u razgovore sa strankom Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića i sa njegovom strankom naprave jednu partiju.

“Formiramo radnu grupu koja će krenuti u razgovore sa Šapićem. Verujem da u narednih mesec dana možemo da dođemo do ujedinjena u jednu političku opciju, ne treba da pravimo šareniš i bućkuriš. Naša stranka je ubedljivo najjača, možemo da postignemo i bolje rezultatae, održaćemo i unutarstranačke izbore, izaći ćemo sa novim kadrovima i izmenama”, istakao je Vučić.

Vučić je ranije danas najavio da će se na sednici razgovarati o mnogim temama, te da će biti reči i o promenama u SNS i svim drugim važnim pitanjima.

“Razgovaraćemo, naravno, o političkoj situaciji. O odgovornosti SNS, planovima, programima”, rekao je Vučić.

1 KOMENTAR

  1. Čim se ujedinjujes sa Sapicem.trazis ključ za BG koji ćeš izgubiti zbog Vesica a i sebe samog ….izgleda da je najzad gotovo

Comments are closed.