“Vučić poslao najgore na dijalog, to je njegova poruka Evropi”: Reakcije iz Narodne stranke na razgovor sa predstavnicima vlasti

1
Printscreen YouTube/N1

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je sastav delegacije SNS u dijalogu o izbornim uslovima, uz posredovanje EU, poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića Evropi, jer time pokazuje koliko uvažava predstavnike Evropskog parlamenta i koliko mu je stalo do poštovanja demokratskih načela i evropskih vrednosti.

“Vučić je poslao najgori skupštinski šljam, koji je sinonim za sve suprotno u odnosu na načela evropski uređenih zemalja”, rekao je Aleksić portalu Nova.rs.

Srpsku naprednu stranku u dijalogu predstavljaju poslanici Marijan Rističević, Sandra Božić i Vladimir Orlić, a Aleksić je rekao da takav izbor vlasti neće promeniti pristup Narodne stranke.

“Što se nas tiče, mi ćemo se izboriti protiv ovog režima i protiv tog društvenog taloga. Predstavnici EU bi trebalo da se zamisle s kim razgovaraju, koga su podržavali svih ovih godina i da li će to i dalje da rade, pošto im na pregovore dođe Rističević. To je veliko poniženje, nadam se da će predstavnici EU biti za nijansu svesniji s kim razgovaraju i o kome je reč“, kazao je Aleksić.

Ispred grupacije Udružena opozicija Srbije, koju predvodi Narodna stranka, u današnjem dijalogu u Palati Srbija učestvovali su predsednik i generalni sekretar Narodne stranke Vuk Jeremić i Stefan Jovanović, predsednik Državotvornog pokreta Srbije Slobodan Samardžić, predsednica Pokreta Slobodna Srbija Lidija Martinović i Đorđe Vukadinović.

1 KOMENTAR

  1. Тако вам је то момци из опозиције, али ако момци из опозиције растуре Савез за Србију, политичку организацију која је окупила велики део граћана око бојкота, вероватно, због утицаја, баш, Европске уније, што се не би Вучић сад зафркавао с тим безначајним и маргиналним групама, које свака за себе ту нешто филозофира и прича, углавном, небулозе, као што је реваншизам, и слично.

Comments are closed.