Vučić o RTS-u: Nisam glup da ne vidim da “ispadam ljudima iz frižidera”

1
(BETAPHOTO/PREDSEDNISTVO SRBIJE/DIMITRIJE GOLL/DS)

(Beta) – Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne žali da ga nema na programima Radio telezije Srbije (RTS), navodeći da će se to desiti kada bude morao, jednom godišnje i da ga neće biti do Nove godine.

“Nisam osam, devet meseci bio u večernjem teriminu na RTS, ima me svaki dan kao predsednika, ne kao stranačkog prvaka. Malo sam preterao, nije svaki dan”, rekao je Vučić u Subotici na otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme d.o.o.

Kako je naveo, nije “arogantna budala da kaže da ga nema, a nekima se čini da je sveprisutan zbog velikog broja aktivnosti i možda zato što je utisak da je u odnosu na druge politačare dominatan”.

“Nisam glup da ne vidim da ‘ispadam ljudima iz frižidara’, sebi sam dosadio. Samo sam pitao zašto neki mogu, a neki ne mogu da gostuju (na RTS)”, rekao je Vučić povodom tvrdnji iznetih na svom nedavnom gostovanju na TV Hepi.

Dodao je da na to pitanje nije dobio odgovor.

“Nisam se žalio da li ja gostujem, nego samo pitao kako može na RTS da gostuje urednik nekog niskotiražnog medija, ili portala, a ne može najtiražnijih novina”, rekao je Vučić, na novinarsko pitanje zašto urednik “Informera” ne može da gostuje na RTS.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime