Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi bar još deset godina mogao da se bavi ovim poslom jer, kako kaže, njegovi politički protivnici ne bi mu se približili ni za toliko, ali je rekao da će se povući ranije.

On je, gostujući u jutarnjem Dnevniku Radio televizije Srbije, rekao da „ne potcenjuje nikog već govori o razultatima“, preneo je N1.

„Što se tiče mog sklanjanja, nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti Srpsku naprednu stranku“, rekao je Vučić.

Na pitanje da li to znači da se neće kandidovati na skupštini stranke, on je odgovorio da je „to više puta rekao, nije to neka novost ni tajna“.

Kako je naveo, „mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i da zna kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom i da pomisli da je to samo za njega“.

Na pitanje šta će značiti njegovo povlačenje sa mesta lidera stranke za stranku, s obzirom na rejting koji joj on donosi, Vučić je rekao da će zato pomoći SNS.

„Mislim da je to najbolja politička stranka, pokušaću da pomognem da pobedi na parlamentarnim izborima“, rekao je Vučić.

Komentara

 1. VAUVAUČERI ZA VUKOJEBINU
  8. јул 2019. 10:30

  re: Vučić o povlačenju: “Nema sumnje, sledeće godine će neko drugi voditi SNS” Možda želi da ipak prvi put nakon 2012-te ode na odmor od dvadesetpetočasovnog dnevnog rada!

 2. Mare
  8. јул 2019. 15:42

  A ko ce preuzeti Sudstvo?

 3. marko
  9. јул 2019. 08:43

  Ma dajte jednu anketu ko veruje a ko ne u ovu izjavu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.