Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim košarkašicama i teniseru Novaku Djokoviću na rezultatima koje postižu, prenose mediji.

Vučić je ovom prilikom pozdravio način na koji Djoković, kako je rekao, gradi mostove prema Hrvatima i drugima.

„Reći ću nešto što neće naići na odobravanje javnosti, ali dobro je videti u srpskom boksu, ili boksu Novaka Đokovića i neke druge, a ne samo Marjana Vajdu. Tako se prave mostovi za budućnost“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je na ovaj način komentarisao angažovanje bivšeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića tokom Vimbldona u timu najboljeg svetskog tenisera.

Vučić e Đokoviću poželeo da osvoji što više grend slemova i čestitao na svemu što je do sada postigao, napomenuvši, da se za njega uvek kaže da je Srbin, ali da je on zapravo Srbin sa severa Kosova.

Komentara

 1. ljubica
  7. jula 2019. 20:13

  Djokovic je majstor za udaranje loptice pa istoriju ne zna , a i ne mora da zna. Ali bi ti Vucicu morao da znas da se mostovi ne grade pomocu jama i kama i nekoliko puta.

  1. Anonimni
   7. jula 2019. 21:55

   Bravo

 2. PAD Vizantije
  7. jula 2019. 21:39

  “Reći ću nešto što neće naići na odobravanje javnosti,.................. unapred se zna reakcija javnosti koju kroji ON i njegovi revolver mediji! kakva država takva javnost a kakva javnost takva i država! ostalo vam je sve poznato!

  1. PAD Vizantije
   7. jula 2019. 21:45

   da i ovo... šta bi bilo kada bi nole komentarisao poteze srbske vlasti kao npr. gde su 11 miliona evra od struje? gde ste izgubili kosovo? gde nestalo je PKB? gde vam je Vojvodina? itd.itd. ima materijala za rubriku svaki dan komentar!

 3. Dusan K. Ilijenadin
  8. jula 2019. 11:25

  "Nole" se bavi jednim veoma ozbiljnim poslom - profesionalnom igrom tenisa i to radi veoma uspesno. Verovatno je uocio (to sam uocio i ja, koji nisam ni medju 1000000 igraca tenisa u svetu) da njegov servis postaje slaba tacka u igri jer, dolaze mladji, sve po dva metra, veliki udaraci. Otuda je verovatno izveo zakljucak, da treba pokusati da popravi servis, pa se odlucio da pokusa sa Ivanisevicem, koji je inace kao igrac, bio veliki server. U ozbiljniom biznisu, nema mesta emocijama. Smatram da je "Nole" dobro odlucio - treba da proba sa Ivanisevicem jer je Ivanisevic unaoredio kao trener servise vise igraca. Uostalom, nisu svi Hrvati ustase, a pre svega to nije Noletova majka.

 4. Vuk zecevic
  8. jula 2019. 12:51

  Osnovno pitanje: Sto Novak moze da nauci od Ivanisevica.Ako netko moze molim ga da mi pojasni

 5. Baphomet
  9. jula 2019. 17:58

  Opet ovaj "tura nos" tamo gde mu nije mesto! Mi dozvoljavamo da nama upravlja ovakva spodoba! Nešto s nama debelo nije u redu!

 6. Djordje
  11. jula 2019. 18:20

  Goran Ivanisevic je svojevremeno od uglednog pariskog sportskog dnevnika "L'Equipe" proglasen za "le roi des aces" (kraljem asova). Servisu (zauzimanju pozicije prilikom 'ispaljivanja' servisa) Ivanisevic je naucio Marina Cilica radeci sa njim kao trener nekoliko godina. Pogledajte kako Cilic izvodi servis, pa uporedite sa onim nekadasnjim servisom Ivanisevica. Eto, sta Ivanisevic moze da uradi za Novaka Djokovica, a kome je, priznacete, upravo servis slaba tacka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.