Vučić o Noletu i Ivaniševiću: “Ovo neće naići na odobravanje javnosti, ali dobro je videti ga…”

8
Foto Nedeljnik i Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskim košarkašicama i teniseru Novaku Djokoviću na rezultatima koje postižu, prenose mediji.

Vučić je ovom prilikom pozdravio način na koji Djoković, kako je rekao, gradi mostove prema Hrvatima i drugima.

“Reći ću nešto što neće naići na odobravanje javnosti, ali dobro je videti u srpskom boksu, ili boksu Novaka Đokovića i neke druge, a ne samo Marjana Vajdu. Tako se prave mostovi za budućnost”, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je na ovaj način komentarisao angažovanje bivšeg hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića tokom Vimbldona u timu najboljeg svetskog tenisera.

Vučić e Đokoviću poželeo da osvoji što više grend slemova i čestitao na svemu što je do sada postigao, napomenuvši, da se za njega uvek kaže da je Srbin, ali da je on zapravo Srbin sa severa Kosova.

8 KOMENTARA

 1. Goran Ivanisevic je svojevremeno od uglednog pariskog sportskog dnevnika “L’Equipe” proglasen za “le roi des aces” (kraljem asova). Servisu (zauzimanju pozicije prilikom ‘ispaljivanja’ servisa) Ivanisevic je naucio Marina Cilica radeci sa njim kao trener nekoliko godina. Pogledajte kako Cilic izvodi servis, pa uporedite sa onim nekadasnjim servisom Ivanisevica. Eto, sta Ivanisevic moze da uradi za Novaka Djokovica, a kome je, priznacete, upravo servis slaba tacka.

 2. Opet ovaj “tura nos” tamo gde mu nije mesto! Mi dozvoljavamo da nama upravlja ovakva spodoba! Nešto s nama debelo nije u redu!

 3. Osnovno pitanje:
  Sto Novak moze da nauci od Ivanisevica.Ako netko moze molim ga da mi pojasni

 4. “Nole” se bavi jednim veoma ozbiljnim poslom – profesionalnom igrom tenisa i to radi veoma uspesno. Verovatno je uocio (to sam uocio i ja, koji nisam ni medju 1000000 igraca tenisa u svetu) da njegov servis postaje slaba tacka u igri jer, dolaze mladji, sve po dva metra, veliki udaraci. Otuda je verovatno izveo zakljucak, da treba pokusati da popravi servis, pa se odlucio da pokusa sa Ivanisevicem, koji je inace kao igrac, bio veliki server.
  U ozbiljniom biznisu, nema mesta emocijama. Smatram da je “Nole” dobro odlucio – treba da proba sa Ivanisevicem jer je Ivanisevic unaoredio kao trener servise vise igraca. Uostalom, nisu svi Hrvati ustase, a pre svega to nije Noletova majka.

 5. “Reći ću nešto što neće naići na odobravanje javnosti,………………
  unapred se zna reakcija javnosti koju kroji ON i njegovi revolver mediji!
  kakva država takva javnost a kakva javnost takva i država!
  ostalo vam je sve poznato!

  • da i ovo…
   šta bi bilo kada bi nole komentarisao poteze srbske vlasti kao npr.
   gde su 11 miliona evra od struje?
   gde ste izgubili kosovo?
   gde nestalo je PKB?
   gde vam je Vojvodina?
   itd.itd.
   ima materijala za rubriku svaki dan komentar!

 6. Djokovic je majstor za udaranje loptice pa istoriju ne zna , a i ne mora da zna. Ali bi ti Vucicu morao da znas da se mostovi ne grade pomocu jama i kama i nekoliko puta.

Comments are closed.