Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ni on, ni njegov brat, niti bilo ko iz njegove porodice nije bio u kontaktu sa vlasnikom poljoprivrednog dobra Jovanjica Predragom Koluvijom, koji je osumnjičen za uzgajanje marihuane u blizini Beograda. Vučić je za Pink rekao da su on i njegov brat spremni da idu i na poligraf da bi to dokazali, jer je njemu veoma važno da pokaže kako funkcionišu „fabrike laži“, prenosi N1.

„Nije Koluvija odgovoran za tu kampanju koja se vodi protiv mene. A za to što je odgovoran, za to će odgovarati pred zakonom… A moraćemo i da vidimo ko je to zataškavao, moraće jednom da se završi veštačenje telefona. Obojica smo spremni da idemo na poligraf. Jer važno je da se vidi kako funkcionišu fabrike laži. A ko je sve to radio i ko je imao profit, siguran sam da će nadležni organi da otkriju“, rekao je Vučić.

 On je dodao da mu je veoma važno da se otkrije ko je stajao iza cele afere i da će zato uvek pominjati tu priču, u svakom svom gostovanju, kao „veliki Katon Drugi“ koji je svaki svoj govor završavao ocenom o nužnosti uništenja Kartagine.

Prema njegovoj oceni, opozicija je pokrenula tu priču onda kada je afera o Krušiku gubila na intenzitetu i kada se umesto priče o „silnim krivičnim delima prešlo na sukob interesa“.

„Visoku cenu ćemo platiti za razaranje vojne industrije. Država će morati da uloži mnogo da se vrati integritet naših kompanija“, rekao je Vučić i dodao da je samo sedam dana po otvaranju afere Krušik ta valjevska fabrika izgubila jedan važan posao, posle čega je jedna bugarska fabrika prodala iste minobacačke mine na to tržište.

Reagujući na tvrdnje Aleksandra Obradovića o tome da su u „Krušiku kadrovi Srpske napredne stranke zapošljavani bez konkursa, Vučić je ukazao i da je taj čovek, za koga je rekao da nije uzbunjivač, zbog funkcije na kojoj mu je bila majka, dobio posao na isti način, kao i njegova devojka.

Komentara

  1. SMETAJU MU I NOVINARSKI MIKROFONI
    3. januara 2020. 16:39

    Počeo je, poput Dodika, da se svađa sa mikrofonima, kao Čarli Čaplin u filmu "Veliki diktator".

    1. http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/rts-2/3786182/veliki-diktator---film.html Zamislitite, film je prekjuče prikazan na RTS-u!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.