Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije nikog pozivao na obračun i tuču, kad je reagovao na intervju sociologa Jove Bakića. Za Bakića je rekao da se samo igrao rečima kako ne bi počinio krivično delo i da bi sačuvao svoju „zadnjicu“.

„Ja sam samo rekao da mi poruče gde da dođem da dobijem te grdne batine, samo nemojte da narodu i meni više pretite“, rekao je Vučić, pominjući predstavnike Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, kao i Bakića.

Vučić je rekao da zna da oni to ne mogu da urade jer su „slabići i kukavice“, kao i da je on to samo narodu pokazao i „ništa više od toga“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće da ulazi u „pravljene dodatne zle krvi i sukoba, na bilo koji način“, navodeći da je rekao šta je imao povodom najavljenog usvajanja zakona o verskim slobodama u Crnoj Gori.

„Rekao sam to kroz jednu malu molbu, ta molba ne samo da nije uslišena već je prezrena od strane crnogorske vlasti, hvala im na tome“, rekao je Vučić, na pitanje da komentariše današnji skup u Crnoj Gori u organizaciji Srpske pravoslavne crkve.

Kako je dodao, „to je sve što ima da kaže“.

Komentara

  1. Paja
    15. juna 2019. 15:06

    Zamislite gde smo kada Ovakva Osoba vodi Drzavu. Manipulator do srzi.

  2. ČAK SU I NEKA SELA MULTIETIČNA
    16. juna 2019. 16:26

    re: Obeležen Dan MUP-a i slava: Ne pokušavaju oni da pretvore Beograd samo u provinciju nego u selo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.