Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „podstiče“ nadležne državne organe da što pre i „kad god hoće“ objave podatke o tome koliko je novca potrošeno u pandemiji koronavirusa za nabavku respiratora i ostale medicinske opreme.

„Apsolutno sam siguran da su radili izuzetno savesno i da su se borili da nađu svaku vrstu medicinske opreme. I maske i rukavice i respiratore. I da će moći da pokažu koliko su novca potrošili i brigu koju smo uložili“, rekao je Vučić novinarima u Smederevskoj Palanci.

On je rekao da „ne vidi ništa loše u tome“ da se ti podaci objave.

„Ima onih koji polaze od sebe, jer su izmislili razne vrste pljački i koji su pljačkali ne samo fabrike nego su izmislili da pljačkaju i na sekundama. Ja ne znam kako su to radili ali su i to izmislili“, rekao je Vučić.

Komentarišući najave Udruženja „Zaštitimo reke Stare planine“ da će protestovati ispred zgrade Predsedništva jer nisu ispunjena ranija obećanja koja su dobili od resornog ministra Gorana Trivana, Vučić je rekao da će dati sve od sebe da vidi u kojoj su fazi planirane zakonske izmene.

„Što se protesta tiče – navikao sam. Ministar Trivan najavljuje novi zakon dve godine ali će oni kod mene da protestuju? To je uobičajeno“, rekao je Vučić.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.