Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da se ne nastupajućeg opozicionog mitinga koji je najavljen za 13. april u Beogradu.

„Nemojte da se sekirate. Neki maštaju da imaju mnogo više snage nego što imaju. Ali vrlo brzo će na izborima biti vraćeni u realnost“, rekao je Vučić.

On je rekao da će SNS imati „veliki narodni skup u Novom Sadu“ za dva dana, a da će 19. aprila u Beogradu biti održan „najveći skup u istoriji Srbije“.

„Pristojnu Srbiju koja želi fabrike i da radi ne možete da pobedite nasiljem i nepristojnošću. Slušam kako neko treba da se plaši. Ne plašim se nasilnika i ostao sam na radnom mestu sve vreme kada su nasilnici organizovali jedan takav skup, i neću se nikada uplašiti. Jer u Srbiji se samo narodnom voljom i na izborima dolazi na vlast“, rekao je on.

Komentara

  1. Lala NS
    9. aprila 2019. 21:14

    Izbori? Sa tvojim televizijama na kojima sem tvog ljigavog glumatanja i siktanja na sve koji ne misle kao ti , predsedniče Srbije a ne samo SNS? , Sa tvojim unapred pripremljenim glasačkim kutijama, davno umrlim glasačima,zastrašenim zaposlenima u javnim preduzećima? Ispratićemo mi tebe i pored svega. I Sloba je tako mislio kao ti sada, pre nego što je puko....Gotov si.

  2. Ja
    10. aprila 2019. 14:59

    Izbori....ma daj vise covece odleprsaj i ostavi nas na miru...ajde...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.