Vučić najavio “zanimljivu nedelju”: “Biće mnogo papira i neverovatnih dokaza”

4
Foto: Nedeljnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će tokom naredne nedelje biti objavljeno “mnogo papira i neverovatnih dokaza”.

“Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice i uvek sam bio spreman da svima, kako novinarima, tako i nadležnim organima odgovorim na svako pitanje. Retko sam postavljao pitanja, te sam posebno zadovoljan što je deo mojih političkih protivnika potvrdio da oni i njihove firme imaju račune u Švajcarskoj. Žao mi je što su obmanuli javnost za račune na Mauricijusu, osim ako ne misle da nam objasne da su samo korisnici računa, a vlasnik je njihova firma. To bi tek bio vrhunski bezobrazluk. Upravo zato, obećavam vam, poštovani građani, interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza. Pobedićemo lopove i mafiju. Živela Srbija”,

Inače, Vučić danas popodne putuje iz Abu Dabija u Bahrein, gde će biti u zvaničnoj poseti, kao prvi srpski predsednik koji je boravio u toj zemlji. U čast posete, glavni grad Bahreina, Manama, okićen je srpskim zastavama.

Vučić je u četvrtak izjavio da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa kineske kompanije Sinofarm.

4 KOMENTARA

  1. Dali je ovaj covek normalan?Prvo dokazi Krusik,Jovanicu,Kokezu,Belivuka,Hrkalovicku a ne samo da izmisljas nove afere a nista jos nije dokazano.Svi su u krivu samo ti jadnicak u pravu ali kada bi se zezali.

  2. Mislim da ovaj čovek stvarno ima zdravstvenih problema. Normala čovek se tako ne ponaša. Iskreno mi je žao.

Comments are closed.