(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras izrazio spremnost da razgovara sa svima koji su iskreno zabrinuti za ekološke probleme kao i da ode u Krupanj, Gornje Nedeljice ili u bilo koje drugo mesto.

Vučić je u emisji „Hiti tvit “ rekao i da će doći u bilo koje od tih mesta kako bi razgovarao sa ljudima, te naveo da gradjane, u vezi kompanije Rio Tinto  iz opozicije „lažu zbog izbora“.

„Dajte ljudi da razgovaramo, kada god hoćete doći ću u Gornje Nedeljice, Krupanj, … pa nije valjda da Viola fon Kramon (evropska poslanica) voli ovu zemlju više od mene „, rekao je on.

Vučić je naveo i da vlast od Rio Tinta nije dobila nikakvu studiju o izvodljivosti i da nije ni mogla da joj da bilo kakvu dozvolu.

„Suština je u tome da mi hoćemo da razgovaramo ali ne sa onima koji kažu u da ćemo da plivamo Savom i Dunavom, da će sve da nas stpaju u logore …“, rekao je on.

Naveo je i da premijerka Ana Brnabić nije političke protivnike nazvala fašistima već da oni to svakodnevno govore za članove SNS i njega lično.

Pozvao je opoziciju da izadje na izbore i da ga pobedi.

„Hajde! Uradite to, ali recite šta je smisao svega, svih protesta? Da zaustavite nešto što ne postoji ( u vezi Rio Tinta?)“, zapitao  je o

Komentar(1)

  1. aca palikuća
    29. новембар 2021. 14:53

    Herojski kukavićluk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.