“Vučić je postao glavni epidemiolog u Srbiji, još da se uključi u školski program i održi neki čas”

4
Foto: Medija centar Beograd

Lider Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao glavni epidemiolog u državi i pitao gde su ostali lekari, stručnjaci, infektorlozi jer svakodnevno se pojavljuje samo njih dvoje ili troje.

Ilić je rekao da Vučić jedini ima uvid u donacije za vreme epidemije, da je u neprekidnoj predizbornoj kampanji, da lično nosi respiratore i da očekuje “da se uključi u školski program i održi neki čas”.

Ilić je u razgovoru za “Danas” kritikovao odnos prema starijima od 65 godina jer kako je ocenio “oni znaju da se čuvaju”, a dodao je i da su ljudi koji vode svetsku politiku poput Angele Merkel, Vladimira Putina i Donalda Trampa stariji od 65 godina.

“Oni su skoro sve te umne ljude preko 65 otpisali i zatvorili po kućama. Mi znamo šta je disciplina i svi pazimo, ali ovo što oni rade ovom narodu je poniženje”, rekao je Ilić.

Za ekonomske mere bivši ministar infrastrukuture rekao je da su “šuplja priča” i novo zaduživanje, te da bi se u svakoj ozbiljnoj zemlji sastao parlament i uradio rebalans budžeta kako bi se videlo koliko je novca u rezervi.

“Situacija je teška i Srbija će pobediti disciplinom, ali o njoj ne mogu da nas uče oni koji ne poštuju Ustav, ne nose maske i ne dalju nam dobar primer”, rekao je Ilić i izrazio nadu da će “narod pobediti koronu i Vučića u paketu sa njom”.

(Beta)

4 KOMENTARA

  1. Velja je lik nad likovima. Bio je aktivan na putu za Budimpeštu. Jedini je javno govorio kako se sve to događalo. Nije bio jedno vreme u vlasti pa je svakoga napadao. Došao na vlast i dozvolio svojim potčinjenim da kraducksju. Pa je imao sukob sa novinarima. Posle reklo bi se da je alkohol učinio svoje. Verovatno ima još pečet stranke, sada negde iz nekog podruma i on ima svoj komentar koji koristi za napad na vlast.

  2. “Vučić jedini ima uvid u donacije za vreme epidemije”

    Šta je Veljo, to tebe boli, ti bi ponovo da kraduckaš a nemaš pristup kasi? Otreznio si se na par sati pa iskoristio da bulazniš.

Comments are closed.