Vučić: Hapšenje Škundrićevog sina? To je tajkunsko dete koje je jurišalo na Skupštinu…

9
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se obrati građanima Srbije iz Pariza gde je danas razgovarao sa Angelom Merkel i Emanuelom Makronom o pitanju Kosova i Metohije.

Razlog za vanredno obraćanje građanima jesu protesti koji se četvrti dan zaredom odvijaju ispred doma Narodne Skupštine.

“Moraće da odgovaraju za sva zlodela koja su počinili i u to nema sumnje. Mislim da su sve maske pale. Videli ste večeras, policija se sklonila potpuno, a onda su počeli da se tuku desničari i levičari između sebe. Kad je došlo do međusobnih obračuna, taj koji se uplašio i koji je ubo nekoga je pobegao preko ograde moleći policiju za pomoć. Pa je i taj koji je izboden molio za pomoć. I njemu je policija pomogla. Uhapšeni su i jedan i drugi, policija je omogućila medicinsku pomoć licu koje je ubodeno”, rekao je Vučić.

Prokomentarisao je i hapšenje Vladimira Škundrića, sina Petra Škundrića, tokom pokušaja upada u zgradu Parlamenta.

“To je stariji čovek. Ne mora to nužno da ima veze sa Ivicom Dačićem. Taj čovek ima 41 godinu, a uhapšen je tokom juriša na Skupštinu. Tajkunsko dete, koje ima milione, a tako se ponaša”, rekao je Vučić.

Dodao je da će svi ti koji idu na proteste, pa i ta “tajkunska deca”, posle ići u bolnicu zbog zaraze koronavirusom.

“Vi mislite da mi ne kontrolišemo ovu igru”, upitao je Vučić novinara.

“Počele su i naše službe da povezuju stvari i hapse ubačene ljude iz inostranstva. Kod jednog su otkrili sve od morzeove azbuke do detaljno iscrtanih karata sa beogradskim ulicama”, rekao je Vučić.

9 KOMENTARA

  1. Da li ti covece znas sta govoris i da li se secas kad si pricao da je i tvoj Danilo ucestvovao u tuci na gej paradi … Pa tad si rekao da bi i ti verovatno u njegovim god isao da je to u tvoje vreme bilo … posle dovodis gej premijerku … tvoj sin se druzi samo sa deckom hapsenim za tuce i remecenje javnog reda i mira … aj se smisli pa nam se podsmevaj jer stvarno pocinjem da sumnjam da li si stvarno oboleo ili ti to okruzenje utice na rasudjivanje …

  2. Bravo “majstore” i ovog puta si opravdao “poverenje” tvojih nalogodavaca,svojom nepismenošću ! Jbga… sendvič i sok – malo li je ? Inače bi ti se guzica znojila na njivi !

  3. Sram vas bilo idijoti lomite kucni iventar onaj stosuvi roditelji kupili a ne stvari narodne i nenapadajte neduzne narodne sluzbenike koeje biro narod Ua dzukele

    • Bravo “majstore” i ovog puta si opravdao “poverenje” tvojih nalogodavaca,svojom nepismenošću ! Jbga… sendvič i sok – malo li je ? Inače bi ti se guzica znojila na njivi !

  4. Naravno da AV zna šta se dešava kada njegovi provokatori stalno od mirnih demonstracija prave nasilne.

Comments are closed.