Vučić fudbalerima: “Ne brinite, ako izgubimo u Portugalu, mene će da napadaju”

3
Foto Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je i obratio se fudbalskim reprezentativcima Srbije u avionu rečima: “Da ih pobedite u Portugalu” a snimak objavio na Instagramu.

„Kao što vidite, ja nemam strah od toga da bude drugačiji rezultat, ionako će svi mene da napadaju. Vi lepo tamo, srećno otputujte, pobedite ih, obradujte narod“, rekao je Vučić.

Dodao je da je došao da im kaže da je, u dogovoru sa Vladom Srbije, odlučeno da se za fudbalere odvoji dodatna premija od milion evra, koju će podeliti ako pobede.

„To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem idite tamo i igrajte, ja vam kažem idite i pobedite ih, a mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude, ukoliko se budete borili i date sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite. Mnogo nam znači ova utakmica, pobedite za naš narod, pobedite za našu zemlju“, zaključio je Vučić.

3 KOMENTARA

  1. Има код нас узречица: “ја, па ја”. Изричу је они што сматрају да је свет настао њиховим рођењем и да ће са њима и престати. А неће да може, што би рек’о г-дин Шојић.

Comments are closed.