Vučić: “Dodiku smo poslali Gorana Stevanovića i tim lekara, stanje nije idealno”

2
AA / Abaca Press / Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da stanje srpskog člana Predsedništva BiH nije idealno, ali da nije ni najgore.

“Milorad Dodik je u Banjaluci. Mi smo juče poslali ekipu naših lekara na čelu sa Goranom Stevanovićem. Pratimo u svakom trenutku”, rekao je Vučić, a prenosi portal B92.

“Čujem se sa njim dva tri puta dnevno. Želim mu dobro zdravlje. On se dobro drži, ali nije stanje idealno, ali nije ni užasno. Nije onakvo kakvo bismo mi voleli”, dodao je on.

“Pratimo njegovo stanje…On će imati najbolju negu i sve što budemo mogli da uradimo, uradićemo. U svakom trenutku smo spremni, ako bude potrebe, da Dodika primimo u Beogradu”, rekao je Vučić.

Podsetimo, Dodik je primljen u banjalučku bolnicu nakon što mu se slošilo, a lekari su konstatovali da ima obostranu upalu pluća. Naknadno je testom utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500

2 KOMENTARA

  1. Pricate li ista o ikoni, pita li Lavrov za zdravlje Mileta,da se nece zalećet da ga posjeti?

  2. U Srbiji hronican nedostatak zdravstvenih lekara a vi saljete ceo tim lekara za jednog coveka…stvarno sramota, kao da lekari u Banja Luci ne znaju sta rade??? Ili kao da taj vas tim moze svojim fizickim prisustvom da uradi nesto sto ne moze preko recimo video poziva

Comments are closed.