Vučić: Boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju, suprotstaviću se siledžijama…

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas nije želeo da komentariše tekst istraživačke mreže KRIK, u kome se pominje njegov sin Danilo, rekavši da će na sve laži i napade odgovarati po ukidanju vanrednog stanja, prenosi Tanjug.

“Oprostite što vam danas neću odgovoriti. Imaću svo vreme ovoga sveta čim se zavrsi vanredno stanje, da vam odgovorim na sve njihove laži, napade i suprotstaviću se siledžijama koji misle da imaju pravo da unište Srbiju”, rekao je predsednik Vučić na pokušaj Tanjuga da dobije njegov komentar na pisanje te mreže.

Vučić je dodao tim povodom da je njegov životni moto – borba.

“Moj životni moto je borba, a boriću se jače i više nego ikada. I boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju” – poručio je Vučić.

Istraživačka mreža KRIK je uz uz tekst o ratu kriminalnih klanova objavila fotografiju Danila Vučića sa jednim navijačem, čiju grupu je, navodno, regrutovao takozvani Kavački klan, prenosi Blic.

1 KOMENTAR

  1. Апсолутно је, у ствари јавне безбедности, небитно шта ћеш ти. Нама је потребан одговор где су се институције надлежне за то сакриле ? Њихова “борба”, односно тренутно “примирје” са криминалом, је оно што тренутно интересује пореске обвезнике.

Comments are closed.