Vučić: Ako ne budemo disciplinovaniji insistiraćemo na uvođenju mera…

2
(BETAPHOTO/NIKOLA CVETKOVIC/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Brisela da građani Srbije moraju biti odgovorniji i disciplinovaniji kad je reč o zaštiti od korona virusa, te istakao da ne isključuje mogućnost od uvođenja mera, ako to ne bude tako, prenosi Blic.

Vučić je, u izjavi novinarima, povodom aktuelne situacije sa širenjem korona virusa, rekao da moramo biti ozbiljniji i disciplinovaniji, naročito u Beogradu, iako virus aktuelno nije ništa tragično, sem za starije i one sa drugim bolestima, jer ga 95 odsto mladih lako prevazilazi.

„Ako ne budemo disciplinovaniji insistiraćemo na uvođenju mera”, rekao je Vučić.

On je dodao da će sačekati još neki dan, da vidimo da li će se promeniti ponašanje i podaci o broju zaraženih, pa da se proceni da li da preduzimamo mere da u cilju zaštite živote i zdravlje ljudi.

2 KOMENTARA

  1. Држава, а то ће рећи Влада па и сам председник Вучић, морали су да буду много дисциплинованији и одговорнији када је реч о “корони”. Врло добро су знали да се број оболелих повећава, да су већи скупови(од фудбала, дискаћа, тениса, до верских прослава) легла заразе. И све се то дешавало неколико недеља пре избора, али то властима ништа није сметало да изводи на гласање неколико милиона људи. Е, па, у свакој нормалној земљи, за то би се морало да одговара.

Comments are closed.