Vučević: U zaveri protiv Vučića i neki ministri iz Srpske napredne stranke

1
Foto: Printscreen Youtube

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je siguran da su se ljudi “koji misle da su jači” od predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i sami prepoznali, kao i da se čeka sednica najviših stranačkih organa da se vidi “ko je ko i ko misli da može biti jači”.

Vučević je za Večernje novosti izjavio da je „predsednikov rejting toliko visok, a posebno poverenje koje građani imaju u njega, da čak ni hipotetički nema smisla da pričamo da neko može da ga ugrozi“.

„Postoji samo jedan način, a to je i najviše šokiralo sve ljude u Srbiji. I svi očekujemo odgovore, i završetak istrage o pokušaju ubistva, prisluškivanja i praćenja predsednika Vučića i njegove porodice“, rekao je Vučević, koji je i potpredsednik SNS.

Na pitanje, na šta konkretno misli kada kaže da postoji klika u SNS koja je protiv Vučića, Vučević je rekao da među takvima ima i „ministara, i direktora, i drugih stranačkih funkcionera“.

„Na sreću, samo su pokušali da preuzmu deo države“, rekao je Vučević.

Upitan da li ima odgovornosti tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića „za stvaranje paralelne strukture u MUP-u ili u stranci“, rekao je da je to „pitanje za tužilaštvo i sudske organe“, kao i da „niko ne sme biti aboliran od odgovornosti, ukoliko se utvrdi njegova krivica“.

1 KOMENTAR

Comments are closed.