Svi ljubitelji dobre košarke imali su priliku da tokom vikenda uživaju u vrhunskom 3×3 basketu! Streetball 3X3 elite turnir održao se od 12. do 14. novembra, u Tržnom centru Galerija, gde su se prvog dana takmičili košarkaši u kolicima, a centralni događaj u subotu i nedelju bio je rezervisan za najbolje ekipe i basketaše.

Prvi dan turnira, bio je posvećen razvoju sporta i rekreacije za osobe sa invaliditetom, te su se u basketu takmičili košarkaši u kolicima. U okviru ovog događaja, pod nazivom Victory heroji, odigrane su dve 3×3 Wheelchair streetball utakmice i vidjena je fantastična borba i požrtvovanost.

U subotu i nedelju, održao se Streetball 3×3 Pro elite turnir, gde je publika imala priliku da uživa u igri vrhunskih basket ekipa! U Beogradu su basket posle dužeg vremena igrali najbolji basket klubovi i najveće zvezde ovog sporta. Prvog dana turnira, održalo se takmičenje po grupama najboljih ekipa iz Srbije i još sedam zemalja: Jordan, Francuska, Rusija, Severna Makedonija, Austrija i Holandija. U nedelju se ukupno osam najboljih ekipa takmičilo za pobednika ovog sjajnog turnira. Finalni meč je bio veoma uzbudljiv, a trofej je odnela ekipa 3×3 Ub, koja je savladala ekipu „Inanomo“ iz Moskve! Pobednička ekipa bila je predvođena Dejanom Majstorovićem, koja je publici priredila maestralnu košarku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.